Ефективност

Не очаквайте бърз резултат. „Нормата за мълчание“ е от три до четири месеца и у дома детето може да говори много по-късно, тъй като няма езикова среда. В същото време, ако той научи първото стихотворение на английски – помолете да го да го каже, покажете на близките си таланта на Вашето дете, нека го похвалят колкото е възможно повече.

На три години детето трябва да играе много, а не да седи на бюрото – може би всеки родител е съгласен с това. Можете обаче да започнете да се запознавате с чуждите езици сега! Важно е да запомните, че за всяка възраст има оптимални модели за изучаване на език, особено за предучилищна възраст. И ето на какво трябва да обърнете внимание, когато преподавате на предучилищна възраст на английски:

Английски за деца в предучилищна възраст: функции на курса

Деца в предучилищна възраст, деца на 3, 4, 5 и 6 години просто се нуждаят от постоянна активност. Това е естествена нужда от игра и движение. Затова тренировките винаги се провеждат по игрив начин: лека загрявка и упражнения, песни, различни игри. Така се опознава светът и се придобиват нови знания.

Можете да доведете Вашето дете на пробен урок по Английски за деца в предучилищна възраст при нас: LONDON School of English, София , Младост 3,бул. Александър Малинов 51; Търговски център Metro City. Тел.: +359 876 566 322.

С родителска подкрепа

Доверието на децата винаги е по-силно в присъствието на родителите. Вероятно сте забелязали как децата се вкопчват в майки и татковци, ако наблизо има непознати. Затова в класната стая децата на 3 години имат нужда от възрастен, който ще ви подкрепи и ще ви помогне да се ориентирате в новите условия. По-големите деца вече могат да учат самостоятелно в групи.

Изучаването на английски за деца на 3 години е структурирано по такъв начин, че ако детето не си играе с всички и е запалено по делата си в компанията на майка си, то все пак ще помни всичко, което се случва в урока.

Английски за деца в предучилищна възраст

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *