Избор при гаражните врати

Основната задача на гаражната врата е да осигури надеждна защита на автомобила от външни климатични влияния и кражби. Разположени на територията на селска вила, те действат и като декорация за общия екстериор на жилищното строителство.

Факторите, които имат решаващо влияние върху избора, са бюджет, размери на автомобила, размери на гаража и количеството свободно пространство пред него.

Фирма Ивко Индъстри ООД, в гр. София, ж.к. Бъкстон,  ул. „Българска легия“ 41-А, 1618. Производители сме от много години и сме водещи в производството на гаражни врати. Свържете се с нас на телефон: (02) 489 4919.

За да изберете правилната гаражна врата, трябва добре да разберете следните точки:

-видове конструкции и принципа на действие на всяка от тях;

-плюсове и минуси на продукти на определен производител;

-характеристики на монтажа и експлоатацията;

-условия, за които е подходящ определен тип порта.

Има четири класа продукти, гаражни врати:

  1. Люлка. В йерархията гаражните врати са на най-ниското ниво. Листът е оформен от двойка листа, които могат да се отварят навън или навътре. Изработени са от метал, сандвич панели, ковани решетки (декоративна опция). Има и по-усъвършенствани опции, например рамка с двустранно покритие, изработена от метален профилиран лист. Лесното и безшумно отваряне се осигурява от пантите.
  2. Секционни врати. Образувано от хоризонтални панели с подвижни фуги: в момента на отваряне платното се движи нагоре във вертикална равнина, при затваряне – надолу. Като правило те имат добро ниво на запечатване, осигуряващо комфортна температура в гаража.
  3. Повдигащи се. Те се основават на твърда стоманена рамка, която намалява вероятността от кражба на превозни средства. Основният панел от едно парче има висококачествен гумен кант по периметъра. Благодарение на него атмосферните валежи не попадат вътре и топлината не излиза.
  4. Ролетни щори. Тип гаражни врати, чийто принцип на действие е подобен на ролетни щори: стоманен лист се движи нагоре и надолу вертикално, навивайки се на шахта или обратно.
Гаражни врати: избор на най-добрия вариант

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *