За какво се използва Вигор

Вигор се използва за лечение на неспособността да се поддържа увеличено и твърдо състояние на пениса по време на сексуална активност. Това състояние е известно като еректилна дисфункция или ЕД. Това лекарство помага, като отпуска мускулите и следователно позволява притока на кръв в пениса. Това помага на мъжа да поддържа пениса в увеличен и твърд вид по време на сексуално вълнение.

Инхибитори на фосфодиестераза 5

Vigor принадлежи към клас лекарства, наречени инхибитори на фосфодиестераза 5. Инхибиторите на фосфодиестераза 5 (PDE5) са група целеви терапевтични лекарства, използвани за лечение на хора с високо кръвно налягане. PDE 5 инхибиторите също се използват за лечение на еректилна дисфункция.

Дозировка

Преди да започнете да приемате таблетки Вигор, прочетете указанията на продукта. Ако имате някакви въпроси, свързани с това лекарство, попитайте Вашия лекар или фармацевт. Приемайте това лекарство според препоръките на Вашия лекар.

Вигор се приема със или без храна. Избягвайте да приемате това лекарство с храна с високо съдържание на мазнини, тъй като може да намали ефективността на лекарството. Вигор се приема около 1 час преди сексуална активност. Вигор не е ефективен при липса на сексуална възбуда.

Как да приемате Vigor

Дозата и честотата на използване на Vigor ще зависят от следните фактори:

  • възраст на пациента
  • здравето на пациента
  • здравето на черния дроб на пациента
  • здравето на бъбреците на пациента
  • лекарства, препоръчани от лекаря
  • други използвани лекарства

Дозировка при еректилна дисфункция

Дозировка при еректилна дисфункция при възрастен

Препоръчва се: 50 mg на ден

Първоначално: 25 mg на ден

Максимум: 100 mg на ден

Минимална възраст

18 години

Припадъци

Вигор може да ви накара да се почувствате сънливи. Бъдете внимателни, когато използвате каквато и да е машина, шофирате превозно средство или извършвате каквато и да е друга дейност, за която трябва да сте изцял нащрек. Консумацията на алкохол с Вигор може да влоши сънливостта. Вигор може да причини рядко припадъци при някои хора. Ако извършвате някакви дейности, при които загубата на съзнание може да причини вреда на вас (или други), трябва да обсъдите с Вашия лекар.

Употреба при бременност

Бременни / кърмещи жени не трябва да използват това лекарство. Вигор не е за употреба от жени.

Дозировка при еректилна дисфункция – за какво се използва Вигор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *