Мнения за сватбените картички. О. Живаева , графичен дизайнер в сватбена агенция, продължава:

След това, със специален трепет, на хартия се ражда сватбената картичка. При печат използваме висококачествена текстурирана хартия с добавка на памук, с текстурата на лен. Черупка или с добавяне на лек матов блясък. При производството на пликове се използва естествена крафт хартия или текстурна плътна цветна хартия. Пликът се допълва от цветна вложка и маркер с името на госта. Също така, ако желаете, можете да добавите към поканата RSVP карта, сватбена програма или информационна карта с времето и дрес-кода.

След раздаването на сватбените картички

Когато сватбените покани са раздадени, пристъпваме към „основната бележка“. Това е индустрията за печат, използвана в дизайна. Карти за сядане, номера на масата, планове за качване на гости, менюта, благодарствени карти, кабина за снимки, чинии и тапи за Candy Bar, етикети за шампанско, книги за пожелания и много повече. Разработването на тези елементи трябва да започне 1-2 месеца преди сватбата, а създаването им се осъществява в тясно сътрудничество с булката, организатора на сватбата и декораторите. Често се случва списъците с гости да се променят почти в последния ден, така че е важно да сте подготвени за това. Имали сме един случай, когато планът за качване на гости и карти за сядане бяха коригирани през нощта в навечерието на сватбата! Но всички подобни форсмажорни ситуации бяха лесно разрешени благодарение на организатора на сватбата, тъй като самата булка няма нужда от подобни проблеми в навечерието на сватбата.

И накрая, „долната бележка“ са снимките на сватбения печат, които ще останат в паметта Ви! Това е много важен момент, който ще ви позволи да запазите „аромата“ на Вашата сватба за дълго време. За целта не забравяйте, първо, да направите комплект сватбен печат за себе си (достатъчно е да се ограничите до сватбена покана с плик) и второ, да обсъдите с фотографа си фотографирането на елементи за печат на Вашата сватба, така че нито един детайл от композицията да не остане незабелязан! „

Мнения за сватбените картички от графичните дизайнери Част 2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *